ÎMPREUNĂ PENTRU UN VIITOR SĂNĂTOS!

Misiune, valori și concept

Misiune

Susținem progresul medicinei aducând împreună pacienți, personal medical și companii farmaceutice cu scopul comun de a extinde granițele cunoașterii medicale. Ne detașăm de competiție prin valori etice înalte, o atitudine profesională fără compromis, un colectiv sudat prin spiritul său de echipă și respectul pentru pacienți și colegi, alcătuit din specialiști atât foarte bine calificați, cât și bine aleși cu privire la diversitatea specializărilor individuale și a dedicației pentru medicină.

Valori

ARENSIA nu face niciodată compromisuri cu privire la valorile noastre etice. Starea de bine a pacienților care participă în studiile conduse de noi, respectarea strictă atât a spiritului cât și a prevederilor Declarației de la Helsinki, tratamentul corect al angajaților, al sponsorilor studiilor conduse de noi (companiile farmaceutice), precum și al părților terțe cu care colaborăm sunt împreună de cea mai mare importanță pentru noi. Aceleași așteptări le avem și de la partenerii noștri de afaceri.

Filozofia ARENSIA

ARENSIA își desfășoară activitatea într-o piață globalizată, care este determinată de cerere și ofertă, și dominată de continua accelerare a procesului de cercetare.
Pentru a performa în acest mediu, ARENSIA pune în centrul activității sale crearea de plus-valoare pentru clienții săi într-un mod sustenabil. Aceasta rezultă în calitate înaltă pentru valoarea corectă a pieței.

Principiile ARENSIA

  • Respectăm pe toată lumea
  • Nimic din ceea ce facem nu aduce prejudicii sănătății, stării de bine sau drepturilor cuiva
  • Ceea ce nu beneficiază pacientul sau clientul, nu este o prioritate
  • Apreciem onestitatea, responsabilitatea, precum și măiestria profesională
  • Interesele companiei și interesele fiecărui angajat sunt inseparabile
  • Ca să ne putem mai bine servi clienții, inovatori în domeniul lor, suntem la rândul nostru și noi inovatori în domeniu