Centre de Cercetare Echipele ARENSIA Întrebări Frecvente

ARENSIA, sponsor al Simpozionului de Studii Clinice 2019

ARENSIA este partener al primei editii organizate sub patronajul ACCSCR si EUCROF a Simpozionului de Studii Clinice unde reputati invitati din 10 tari vor vorbi despre ultimele noutati in cercetare clinica pentru domeniile farmaceutic şi de biotehnologie medicala.

Arensia sustine evenimentul ca partener corporate din dorinta de a-si aduce contributia, alaturi de ACCSCR - Asociatia Companiilor Conducatoare de Studii Clinice din Romania si EUCROF - Federatia Europeana a CRO-urilor, la dinamizarea desfasurarii de studii clinice in Romania, contribuind astfel la accesul medicilor la noi tehnologii si al pacientilor la tratamente inovatoare.

Subiectele vor gravita in jurul unei teme de interes major atat pentru lumea medicala si farmaceutica, cat si pentru pacienti: „Accelerarea accesului pacienților la medicamente noi: provocări in reglematarea si dezvoltarea stiintifica si operationala a studiilor clinice.

Sunt asteptati sa participle profesionisti din studii clinice: companii conducatoare de studii clinice, farma, institutii de cercetare, medici investigatori, monitori, laboratoare, furnizori de tehnologii, comunitatile de pacienti si toti cei pentru care domeniul prezinta interes. Pe langa autoritatile de reglementare nationale sunt invitate si omoloagele lor din tarile invecinate Romaniei. Impreuna vor dezbate provocarile si solutiile pentru mediul din ce in ce mai complex si competitiv al cercetarii clinice din Romania si zona Central-Est europeana.

Simpozionul de Studii Clinice 2019, se va desfasura pe 11 octombrie la Hotel Intercontinental din Bucuresti, in sala Ronda, incepand cu ora 8:30. Tema acestuia este: Mai multe pe www.clinicaltrialsymposium.com

Va asteptam!

Data 04.09.2019

NOUTĂȚI

LINK-URI UTILE

CONTACT