Centre de Cercetare Echipele ARENSIA Întrebări Frecvente

CURS ICH-GCP 30 - 31 mai 2019 la HOTEL INTERCONTINENTAL, Bucuresti

Cursul privind Bunele Practici Clinice ICH GCP E6 (R2) pentru specialiștii în studii clinice organizat de ARENSIA Exploratory Medicine ne-a oferit prilej de învățare și reîntâlnire cu 92 de colaboratori si colegi, toti profesioniști în domeniu cercetării medicale: monitori, investigatori si nu numai. Vezi impresiile participanților aici

In România ca oriunde in lume, profesioniștii în studii clinice nu pot să-și desfășoare activitatea, decât dacă își actualizează periodic cunoștințele în baza ghidului ICH GCP, reglementarea internațională în domeniu.

Mai multe detalii în invitația de participare de mai jos.

Mulțumim tuturor celor prezenti și le dăm întâlnire la următoarea "actualizare" a cunoștințelor!

***

Studiile clinice se desfăşoară în cadrul strict reglementat al cercetării biomedicale, care se află într-o permanentă schimbare datorită noilor descoperiri în domeniul medical şi terapeutic.

Experienţa şi cunoştinţele acumulate în cadrul ARENSIA şi prin intermediul reţelei noastre de colaboratori, cu respectarea standardelor etice şi a reglementărilor aplicabile la un nivel extrem de ridicat, toate acestea ne permit realizarea unor studii complexe de cercetare, în strictă conformitate cu protocoalele şi normele prevăzute.

Totodată, deţinerea unui certificat care atestă absolvirea unui curs de instruire privind buna practică clinică (Good Clinical Practice – GCP) reprezintă un standard în domeniul nostru de activitate

Ne face deosebită plăcere să vă invităm la cursul de instruire de anul acesta, desfăşurat în zilele de 30 - 31 mai la HOTEL INTERCONTINENTAL, Sala Opera, et. 2.

Trainer: Dr. Peter M Kaiser Auditor GxP - Germania

Cursul de instruire va acoperi temele de bază privind ghidurile ICH GCP şi va prezenta o situaţie la zi a modificărilor curente din legislaţia UE şi ghidurile asociate. Ordinea de zi se adresează atât specialiştilor cât şi celor care şi-au început de curând activitatea în domeniul studiilor clinice.

Dacă sunteți interesat să participați la acest eveniment, puteți sa va înscrieți la numărul de telefon +40 725 200 692 sau prin email la alexandra.stirbu@arensia-em.com  

Data 24.04.2019

NOUTĂȚI

LINK-URI UTILE

CONTACT